BoIS U21 spelade igår årets sista match för säsongen, mot Jönköpings Södra. J-södra ställde upp med ett väldigt namnstarkt lag för dagen och hade mer eller mindre samma trupp som de hade när de var i Varberg för några veckor sedan och spelade toppmötet i Superettan.

BoIS fick med andra ord en tuff match och Jönköping kunde till slut vinna med 3-0.

Det var en tuff fight då vi möter Jönköpings A-lag. Vi ligger under med 3-0 i paus, men håller nollan i andra. Vi skapar inte så mycket själva, men grabbarna ska ha all heder för ett bra jobb, sa Fredrik Danielsson efter matchen.

Med matchen mot Jönköping färdigspelad är nu U21-säsongen över. Även om det återstår en match i serien, mellan GAIS och Helsingborg, så kommer BoIS bli minst trea i serien, med väldigt goda chanser att behålla den andraplats som laget har i nuläget. Östers IF står som segrare i Folksam U21-Superettan.

Det har varit en bra höstsäsong med OK resultat, 3 vinster av fem möjliga, tyvärr blev det bara fem matcher på grund av att lag drog sig ur, så det var synd. Men det har varit bra klass på lagen vi har mött. En bra mix mellan redan etablerade Superettan-spelare och andra lags unga talanger, så som det ska vara.

Sen framförallt är det viktigt att vi har kunnat få matcher för de som inte spelat så mycket i Superettan, plus att vi fått se våra killar som spelat för GIF under hösten i BoIS-tröjan, vilket såklart är roligt, säger “Freddan” om höstsäsongen.