BoIS U21 spelar avgörande match om seriesegern i Superettan Södra onsdagen den 13/6 kl 17.00 mot Jönköping Södra på A-plan på Påskbergsvallen. Vid oavgjort blir man tvåa och vid vinst vinner man serien. Infinner sig något av dessa resultat får man under hösten kliva upp i finrummet och spela i slutspelet mot flertalet allsvenska U21 lag under höstserien som startar 1/7.

Killarna i U21, som består av de spelare i A-laget med mindre speltid samt de spelare i U19 som kommit längst i sin utveckling, har gjort det jättebra och att de kommit så här långt upp i tabellen är mycket bra gjort och en stor eloge till tränarteamet som coachat killarna föredömligt och visar att vi har bra kvalité, säger sportchef Kujtim Bala.

Jag hoppas att så många som möjligt kommer till Vallen då vi valt att förlägga matchen på A-Plan då ju den här matchen betyder lite extra för oss, säger Paul Olausson.

Hur U21 truppen ser ut beror på startelvan på lördag mot Brage men vi fortsätter vår strategi att det är lördagens “bänk” som startar i U21 samt våra lovande U19 spelare samt eventuellt ett par spelare från Tvååker som vi har samarbete med, avslutar Kujtim.

U21-lagets avgörande match spelas alltså den 13/6 klockan 17:00 på Påskbergsvallens A-plan, varmt välkomna att komma och heja!