Matchen började bra för BoIS som hade mycket av bollen de första 5 minuterna. Därefter tog sig Göteborg in i matchen mer och mer och hittade ett par bra lägen, bland annat ett till Hysén, dock i en offsideposition.

BoIS pressade Göteborg bra, och fick ofta Göteborg till att slå den långa bollen.

BoIS första riktiga läge skulle Altermark Vanneryr få, Nurkic slog en boll över försvararna och Altemark var först i djupet. Tyvärr kom han ur lite i vinkel och skottet täcktes ut till hörna av Blåvittförsvaret.

Halvleken spelades sedan mer eller mindre av, BoIS fortsatte att hålla mycket i bollen och visade bra tålamod i speluppbyggnaden, men de hittade inte riktigt upp till lägena. Istället hade blåvitt några  kontringsmöjligheter. I halvlekens sista minut fick blåvitt en frispark där Pyzdrowski fick sträcka ut, men räddade utan större problem.

Andra halvlek började lite som den första. BoIS hade en del boll, men kom aldrig riktigt till några riktigt farliga lägen. Blåvitt hotade mer med sina bollinnehav, men det bästa läget skulle komma när Bergman får en boll längs med högerkanten och slår ett tidigt inlägg mot Altemark Vanneryr som inte riktigt nådde bollen. Istället var det Perparim Beqaj som kom störtandes och fick bollen mot mål, i den tilltrasslade situationen som följde fick BoIS in bollen mål, men det blev bortdömt för offside.

Istället var det IFK som skulle göra 1-0. På en hörna hade inbytte Diskerud smugit sig till en fri position på bortre och kom till avslut, skottet träffade Omarsson och in i mål.

Därefter fortsatte blåvitt att hota, men kom inte till klara lägen.

Sista tio kunde BoIS hålla lite i bollen, men anstormningen kom aldrig. Istället blev sista minuterna en kamp vid defensiv hörnflagga där blåvitt täckte boll innan domaren blåste av matchen.

Nästa helg tar vi nya tag. Då kommer IK Sirius till Övrevi IP. Matchen börjar 15:00 och entrén kostar 100kr. Alla under 18 går in gratis. Varmt välkomna då!