Under en tvåmånadsperiod har Varbergs BoIS FC jobbat intensivt med att försöka rädda det ekonomiska underskott som presenterades den 4 Maj.

Styrelsen har under denna period vidtagit flera åtgärder. Bland annat tillsättningen av Bo Möller och Göran Borg som agerat som rådgivande representanter i styrelsen för föreningens medlemmar respektive partners och sponsorer.

Styrelsen har tillsammans med en ekonom och Bo Möller arbetat för att få fram flertalet bokslut för att hela tiden ha 100% kontroll på var föreningen ligger till ekonomiskt. Lägg därtill all ideell kraft som hjälpt till att rädda BoIS ekonomi. För det är alla inom Varbergs BoIS FC oerhört tacksamma.

Under dagen har Varbergs BoIS FC haft två möten, ett med företag och ett med medlemmar. På mötena presenterades det jobb som gjorts under dessa två månader, samt hur det ekonomiska läget är idag – Det saknades fortfarande ungefär 400 000 kronor att få Varbergs BoIS helt fri från skulder och därmed rädda Varbergs BoIS framtid.

Det startades därför en sista insats för att få in de sista 400 000 kronorna och redan efter mötena hade det samlats in över 150 000 kronor. Föreningen närmar sig alltså räddningen, men det totala målet måste nås innan föreningen kan ”andas ut”.

För att få in de sista pengarna vädjar föreningen nu om hjälp från fler håll. Det finns därför en avsiktsförklaring längt ner på sidan att ladda ned. Känner du att du kan bidra, eller känner du någon som kan tänka sig att bidra? Skriv då under avsiktsförklaringen och skicka till info@boisfc.nu innan den 3 Juli.

Föreningen vill också rikta ett stort tack till alla som hjälpt till under denna svåra situation. Tillsammans räddar vi BoIS!

Styrelsen, Varbergs BoIS FC