Mittfältaren Albin Skoglund ansluter till Varbergs BoIS.

Albin Skoglund startade sin karriär i Finlandia/Pallo som fyraåring innan Skoglund gick till BK Häcken när han fyllde elva år. Under åren i BK Häcken har Skoglund vunnit U19- och U21- samt Gothia-Cup-guld. Skoglund debuterade för BK Häcken som 18-åring på Tele2 Arena mot Djurgården.

Under gångna säsongen var Skoglund utlånade till Örgryte IS och noterades för 12 matcher för dem. Nu väntar spel i Varbergs BoIS för Skoglund.

Sportchefen Kujtim Bala: 

– Jag tycker att vi får en spännande talang till Varbergs BoIS. Han gillar att utmana sin motståndare och jobbar hårt för laget. Hans ålder är jätteintressant med hans offensiva kvalitéer som han besitter. Albin kan även spela på alla de offensiva positionerna.

Albin Skoglund: 

– Jag är väldigt glad över att vara här. Jag ser mig som en offensiv mittfältare, först och främst, men gillar även att hjälpa till i defensiven.  Jag känner att jag har bra avslut och passningar i sista tredjedelen. Mina mål är få speltid, ta en plats och hjälpa laget så högt som möjligt.

Varbergs BoIS hälsar Albin Skoglund varmt välkommen.

FAKTA:

Namn: Albin Skoglund.
Ålder: 20.
Född: 1 februari 1997.
Position: Mittfältare.
Moderklubb: Finlandia Pallo AIF.
Tidigare klubbar: BK Häcken och Örgryte IS.