Varbergs Sparbank förlängde under våren samarbetet med Varbergs BoIS och växlade upp stödet

– Varbergs BoIS avancemang till Allsvenskan är historiskt för klubben och staden, vi på Varbergs Sparbank vill fortsätta vara med på resan ge klubben extra resurser att växla upp sin verksamhet, säger bankens vd Bo Liljegren

Bo Liljegren berättar om hur det nya och mer långsiktiga avtalet växt fram:

”Vi hade möte med klubben i december 2019 direkt efter att klubbens Allsvenska plats var säkrad. Ambitionen då var att fortsätta vårt samarbete på ungefär liknande nivå som tidigare med en liten extra insats på grund av spel i landets högsta serie. När vi sedan drabbades av en ”osynlig motståndare” i form av Covid-19 och vi förstod att Varbergs BoIS och hela idrotts-Sverige skulle få ett tufft år, tog vi en ny sittning med klubbledningen. Varbergs Sparbank har länge varit en trogen partner och vi ville nu försöka stötta klubben i det korta perspektivet med ett extra bidrag samt ge klubben en trygghet på lite längre sikt med ett flerårigt avtal.

Det är vår förhoppning att vi kan vara med och bidraga till att Varbergs BoIS fina verksamhet både elit, dam och ungdom kan fortsätta att utvecklas med vår hjälp och stöttning. Vi kan med glädje se resan man gjort de sista året både vad gäller ekonomikontrollen och idrottsmässigt. För Varberg är detta helt otroligt att ha ett lag i högsta serien och vi ser det som en självklarhet att stötta idrotten, för att det ger tillbaka till våra barn.”

Joakim Lindner, säljare och spelare Varbergs BoIS säger:

”Vi är väldigt glada över att Varbergs Sparbank väljer att förlänga och utöka sitt engagemang med oss. Ända sedan Varbergs Sparbank kom in som partner har vi arbetat nära varandra för att tillsammans utveckla vårt samarbete. För oss är det ett skönt och viktigt besked att kunna meddela att vi nu har ett långsiktigt avtal, vilket ger oss trygghet, samtidigt som det sätter ett värde på arbetet vi gör.”

Lars Karlsson ordförande i Varbergs BoIS är mycket delaktig i samarbetet och har frekvent kontakt med Varbergs Sparbanks representanter. ”Som Guldpartner till Varbergs BoIS förtjänar man den allra bästa exponeringen och servicen. säger Lars Karlsson.

 

För mer information vänligen kontakta:

Bo Liljegren, Varbergs Sparbank,

Telefon: +46 340 666 180 E-post: bo.liljegren@varbergssparbank.se

Lars Karlsson, Varbergs BoIS, Ordförande
Telefon: +46 70-569 74 25  E-post:
lars@boisfc.nu