Viktiga pusselbitar i lagbygget på plats

Det har letats ett tag men idag har Varbergs BoIS  gjort klart med tre nya spelare. Tre mittfältare. En återvändare från Skåne, en ny norrman och en svensk.

Det har surrat ett tag men nu är det klart. Återvändaren är Elias Andersson som var utlånad till BoIS 2015. Elias, som kommer från Hässleholm, debuterade för Helsingborgs IF i Allsvenskan den 15 april 2013. Han blev då den yngste debutanten i HIF. Elias har landslagsmeriter från både U17 och U19, han var lagkapten för U17-landlaget som tog brons i U17-VM 2013, och som tog sig till semifinal i U17-EM samma år. Inför säsongen 2016 signerar Elias för Varbergs BoIS fullt ut, han har skrivit på för två säsonger.
I BoIS-truppen finns sedan tidigare två norrmän, Ivan Näsberg och Riki Alba. Nu ansluter en tredje, Thomas Drage, 24-årig mittfältare med meriter från Tippeligen. Hela fem säsongen i Tippeligen och en säsong i division 1 har han hunnit med. Var senast med och förde upp Sogndal från OBOS-Ligan. Har bl a fått utmärkelser som ”Mest assist i ligan” och ”Årets spelare” i Tromsö. Thomas har också spelat en A-landskamp för Norge 2012.
Tredje spelaren som nu är klar för spel i BoIS är Christoffer Arvidsson som tränat med laget nästan hela försäsongen. Christoffer kommer närmast från spel i Tromsdalen i Norge. Moderförening är Trönninge IF. Christoffer har även spelat i Halmstad BK
DSC_0003
 Christoffer Arvidsson
DSC_0160_Fotor
Joel Palmqvist
Thomas Drage
Thomas Drage