dsc_0021

Varbergs BoIS kan gladeligen meddela att huvudtränaren och sportchefen, Jörgen Wålemark, förlänger med klubben.

– Det känns fantastiskt att skriva på, säger Wålemark.

Jörgen Wålemark kom till Varbergs BoIS inför säsongen 2014 från BK Häckens U19-lag. Som huvudtränare och sportchef har Wålemark fört Varbergs BoIS till två raka femteplatser i Superettan. Nu har parterna kommit överens om en förlängning över säsongen 2017. Detta tack vare JSM Gruppen och privatpersoner som går in extra och stärker klubben för att behålla Wålemark.

– Det känns fantastiskt att skriva på en kontraktsförlängning med Bois. Jag har fått ett enormt stöd under tiden och känner att vi kan fortfarande utvecklas och förbättra laget, säger Wålemark och tillägger:

– Om vi kan fortsätta utveckla laget under 2017 så kommer det bli en fantastisk säsong.

Även tränarstaben kommer att fortsätta nästa säsong.

– Vi är ett bra gäng som trivs ihop och det är en viktig faktor att nå framgång, säger Wålemark.

Senioransvarig i styrelsen, Glenn Martinsson, är glad över förlängningarna.

– Det känns väldigt bra att Jörgen och Torbjörn fortsätter. Jag tycker att de fick ihop det väldigt bra i slutet av säsongen och sedan att vi får kontinuitet ett år till, säger han.

Varbergs BoIS har under de senaste månaderna jobbat aktivt för att minska underskottet genom olika aktiviteter som ”Gröna Kvisten” och ”Hederskortet VIP”.

– Aktiviteterna har fått genomslag. På “Hederskortet har vi endast 13 kort kvar innan målet på 50 kort är uppnått, säger marknadsansvarig Martin Strömberg.

Varbergs BoIS vill tacka JSM-Gruppen, alla medlemmar och sponsorer för fortsatt förtroende att föra klubben vidare till nya framgångar.


seasoncard2
Du har väl förlängt eller köpt ditt årskort till den kommande säsongen?
Tryck här för mer information om årskortet.